sicken sill

Rensa sillen och skölj den väl. Är sillen mycket salt kan den blötläggas några timmar. Torka sillen väl i papper. Skär den tvärs över i breda bitar. Lägg upp bitarna på kallt fat. Rensa sillen och skölj den väl. Som sås serveras grädde. Är sillen mycket salt kan den blötläggas några timmar. Rensa sillen och skölj den väl. Här serverar vi grädde. Torka sillen väl i papper. Är sillen mycket salt kan den blötläggas några timmar. Rensa sillen och skölj den väl. Har man ej sur grädde, kan man vispa upp söt grädde med litet ättiksprit. Skär den tvärs över i breda bitar. Torka sillen väl i papper. Är sillen mycket salt kan den blötläggas några timmar. Rensa sillen och skölj den väl. Här severar vi grädde. Lägg upp bitarna på kallt fat. Skär den tvärs över i breda bitar. Torka sillen väl i papper. Är sillen mycket salt kan den blötläggas några timmar. Lägg antingen upp såsen på samma fat som sillen och garnera med hackad gräslök och lägg upp sillen på fat och garnera med dillkvistar och häll upp såsen i såsskål och servera löken ur en liten skål, eller, lägg upp sillen på fat och garnera med dillkvistar och häll upp såsen i såsskål och servera löken ur en liten skål och lägg upp såsen på samma fat som sillen och garnera med hackad gräslök. Som sås serveras grädde. Lägg upp bitarna på kallt fat. Skär den tvärs över i breda bitar. Torka sillen väl i papper. Severa med kokt (färsk) potatis. Här serverar vi grädde. Som sås serveras grädde. Lägg upp bitarna på kallt fat. Skär den tvärs över i breda bitar. Servera! Har man ej sur grädde, kan man vispa upp söt grädde med litet ättiksprit. Här serverar vi grädde. Som sås serveras grädde. Lägg upp bitarna på kallt fat. Här severar vi grädde. Har man ej sur grädde, kan man vispa upp söt grädde med litet ättiksprit. Här serverar vi grädde. Som sås serveras grädde. Här severar vi grädde. Har man ej sur grädde, kan man vispa upp söt grädde med litet ättiksprit. Här serverar vi grädde. Severa med kokt (färsk) potatis. Lägg antingen upp såsen på samma fat som sillen och garnera med hackad gräslök och lägg upp sillen på fat och garnera med dillkvistar och häll upp såsen i såsskål och servera löken ur en liten skål, eller, lägg upp sillen på fat och garnera med dillkvistar och häll upp såsen i såsskål och servera löken ur en liten skål och lägg upp såsen på samma fat som sillen och garnera med hackad gräslök. Här severar vi grädde. Har man ej sur grädde, kan man vispa upp söt grädde med litet ättiksprit. Servera! Severa med kokt (färsk) potatis. Här severar vi grädde. Servera! Severa med kokt (färsk) potatis. Lägg antingen upp såsen på samma fat som sillen och garnera med hackad gräslök och lägg upp sillen på fat och garnera med dillkvistar och häll upp såsen i såsskål och servera löken ur en liten skål, eller, lägg upp sillen på fat och garnera med dillkvistar och häll upp såsen i såsskål och servera löken ur en liten skål och lägg upp såsen på samma fat som sillen och garnera med hackad gräslök. Servera! Severa med kokt (färsk) potatis. Servera!

[021203]


© Karl-Erik Tallmo | Home